Nybadad!

Blev iallafall ingen takläggning idag eftersom takläggar´n e bakis ;-), och ingen målning eftersom det regnar. Men däremot en välbehövlig hemmadag för HELA familjen, tillsammans, för första gången på kanske huuur länge som helst! ♥
Snart kommer det fikafrämmande, så jag ska ta och tina lite kakor. Trevligt!


När gubben är borta.....

...så har vi myskväll hemma. =)
Lillan (som troligtvis ska heta Nikita) är nybadad, nyäten, nöjd och glad. Nu ligger hon i gymmet och grejjar så då tänkte jag passa på att uppdatera lite här. Var ju ett tag sen...

Marcus är iallafall på 30-års kalas ikväll. Han jobbar ju och sliter på huset heeela dagarna (mån-sön, 8-20) så ikväll tyckte jag att han gott kunde få åka och ha lite kul. =)

Ok, nu blev det byte till babysittern istället... Så nu kanske det är lugnt ett tag till. ;-)


haha, 2minuter senare -
sover som en liten prinsessa! =)

Vad händer annars då?
Allt och inget ungefär... Igår var jag ut och åt lunch med Lina, tog en sväng på stan och sen hamnade vi i Sånghusvallen på middag (igen) hos våra favorit-grannar (eller blivande grannar, dom är inflyttade men inte vi då..)
Annars blir det en del bebishäng med Gisela och Madde och deras bebbar.

Här är Nikki och Nike

Huset ska ju målas också, så vissa dagar försöker jag mig på det med mellan amningarna.
Men den mesta målningen har nog svärmor stått för. Ikväll var dom där igen mina flitiga svärföräldrar och målade. Och det är ju vi väldigt tacksamma för förståss! ♥
Dagarna går så sjukt fort och jag tycker inte att jag hinner med nånting vettigt.

Men hon är iallafall grymt snäll våran lilla docka. Vi brukar gå och lägga oss runt 24, så då äter hon sista gången och sen brukar hon vakna runt 6 och äta igen.
Ibland kan jag till och med bli tvungen att väcka henne vid 7-8, då hon fortfarande inte vaknat, och då är tuttarna fulla kan jag lova! Sen somnar vi om och sover till 11.
Fina nätter det! Hoppas bara det håller i sig.
Här kommer lite bilder på huset:   

    

   

Japp, och här är garaget också, på 90kvm (!) (Behöver jag säga att det var Marcus som bestämde över det..?) ;-) 


Lite andra bilder:

Nikki med-

Morfar


Morfar och gammel-moster (min pappas moster, 94år gammal)


Farmor och Farfar


Nepp, nu är det läggdax för oss. Imorn ska vi ut till huset och måla mera... Marcus ska lägga tak (om han inte är bakis förståss) ;-)

Natti, natti!!

RSS 2.0